Shenja më me fat e horoskopit për ditën e nesërme

101

Shenja më me fat, sipas horoskopit të Paolo Fox, për ditën e nesërme, është ajo e Peshores:

Hëna, Mërkuri, Afërdita, Jupiteri dhe Saturni janë në anën tuaj. Çfarë dëshironi më shumë?

Peshorja (parashikimi për ditën e nesërme)

Hëna, Merkuri, Venusi, Jupiteri dhe Saturni janë në anën tuaj dhe kjo do të thotë që për dashurinë gjithçka po shkon mirë, përfitoni prej saj. Në punë, ka pak entuziazëm në ajër, por nëse filloni një projekt herët mund të keni një lajm të mirë!