Shëngjin/Gjendet i braktisur një jaht, policia kufitare nis hetimet

42

Porti i Shëngjinit pa investime, KLSH: Shoqëria me humbje, pagat u caktuan  nga titullari |Revista MonitorNjë jaht është gjendur i braktisur në Shëngjin.

Evidentimi i tij është bërë mbrëmjen e sotme.

Mësohet se mjeti lundrues mbante flamurin slloven dhe është konstatuar nga policia kufitare.

Ky mjet po ankorohet në port.

Autoritetet kanë nisur verifikimet përkatëse për të kuptuar më shumë në lidhje me ngjarjen.