18 C
Durres, AL

Tri shenja që tregojnë se dieta po ju dëmton shëndetin!

Thuhet se një person i cili është në dietë, gjithmonë është i uritur dhe, rrjedhimisht, i zemëruar dhe i bezdisshëm. Por, ndonjëherë kjo mund të...

Vajzë apo djalë? Mësoni gjininë e fëmijës edhe para se të...

Tani mundeni që më parë të dini se a do të jetë foshnja vajzë apo djalë Shkencëtarët e Universitetit Newcastle kanë bërë një hulumtim në...

Hormonet të cilat ndikojnë që një femër të plaket para kohe

Shkencëtarët pohojnë se trupi ynë sintetizon rreh 100 hormone dhe 6 prej tyre janë të rëndësishëm për bukurinë e femrave. Ato hormone kontribuojnë në elasticitetin...