Shehi: Sistemi zgjedhor asgjësoi intelektualët në PS dhe solli deputet hajdutë

46

Ish-deputeti Dashamir Shehi i ftuar në “Arena” nga Dritan Hila në një emision televiziv, tha se sistemi zgjedhor përjashtoi nga Partia Socialiste intelektualët.

ShehiKy sistem politik dhe ky sistem zgjedhor asgjësoi intelektualët dhe disidentët e të majtës dhe këtu tepruan hajvanët e të majtës, hajdutët hynë në Parlament. Ndërsa Blushi dhe Hafizi ishin më intelektualët. Partia Socialiste nuk ka prodhuar në 10 vitet e fundit një politikan si Blushi. Këtë e bëri ky sistem.