SHBA, presidenti Donald Trump, ka anuluar takimin me presidentin rus, Vladimir Putin, që ishte planifikuar gjatë takimeve të G20 në Buenos Aires.

31

Vendimi u mor për shkak të përplasjes së fundit të ushtrisë ruse me marinarët ukrainas.

“Duke qenë se anijet dhe marinarët nuk janë kthyer nga Rusia në Ukrainë, unë kam vendosur se është më mirë për të gjitha palët e përfshira që ta anuloj takimin me presidentin Putin”, – tha Trump gjatë rrugës për në samit.