Ballina Aktualitet Sërish përçarje në PD, tre emra të tjerë nga lista pritet të...

Sërish përçarje në PD, tre emra të tjerë nga lista pritet të hyjnë në Kuvend

Vjon plotësimi i vendeve të lëna bosh në Kuvend nga PD-LSI. Sot tre kandidatë të PD-së kanë dorëzuar formularin e vetëdeklarimit në KQZ për të marrë mandatin e deputetit. Ata janë; Krenar Rryçi, PD Durrës; Kostaq Papa,  PD Tiranë dhe Ares Ypi, PD Tiranë.