Serbi, presidenti Vuçiç: Pavarësisht masave të Kosovës, nuk do të gjunjëzohemi

35

Presidenti i Serbisë,  Aleksander Vuçiç ka thënë se Serbia do të vazhdojë të ecë përpara dhe të zhvillohet edhe përkundër sulmeve dhe presioneve të shumta të cilat po i bëhen nga Kosova.

Gjatë hapjes së një spitali në Vranje të Serbisë, Vuçiç i ka cilësuar këto masa të vendosura nga Qeveria e Republikës së Kosovës, si veprime të cilat njerëzit e civilizuar nuk do t’i bënin.

Ditë më parë ai u ka bërë thirrje edhe vendeve të botës, që të bëjnë presion tek Kosova për lagimin e taksës ndaj mallrave serbe.