Selanik, arrestohen pesë shqiptarë, pjesë e një grupi trafikantësh

58

Policia greke ka zhvilluar në Selanik një operacion ku mbetën të arrestuar pesë shtetas shqiptarë dhe katër grekë të moshave nga 28 deri në 64 vjec (7 meshkuj dhe 2 femra).

Drejtuesi i grupit kriminal rezulton i burgosur në Greqi. Nëntë të arrestuarit janë arrestuar me urdhër të prokurorisë pasi rezultojnë pjesëtarë të një grupi kriminal që ka trafikuar nga Shqipëria në Greqi sasi të mëdha marijuane, heroine dhe kokaine. Mësohet se grupi e kishte bazën në Selanik.