Sekuestrohet një ‘tavolinë’ me euro në portin e Durrësit. Ja kujt i përkasin

48

Sekuestrohen míjëra euro në portin e Durrësit.

Eurot dysbohet se i perkasin grupeve kriminale, te cilat kane derguar lende narkotike ne Itali dhe prisnin eurot ne Shqiperi.

Policia kufitare e portit te Durresit ka sekuestruar 70 mije euro te padeklaruara.

Sasia e eurove eshte gjetur gjate nje kontrolli te ushtruar ne nje autobus te linjes Shqiperi-Itali.

Policia kufitare ka arrestuar dy shoferet e autobusit, shoferin e pare dhe ndihmesin e tij.

Eurot ishin te ndara ne shtate pako me nga 10 mije euro.