Sarandë, policia shoqëron 5 persona në Bulerat dhe kreun e OMONIA-s

38

Policia e Sarandës ka shoqëruar të paktën 6 persona në Bulerat, mes tyre dhe kreun e OMONIA-s në Himarë.

Sipas burimeve policore, të shoqëruarit janë ndaluar në rrugën drejt fshatit në Bulerat, ku po zhvillohej ceremonia përkujtimore e Kostantino Katsifas.

Shoqërimi i Fredi Bejlerit dhe 5 personave të tjerë, është bërë për verifikim.