Rritje për dollarin, euron dhe paundi-n. Njihuni me sa këmbehen këto valuta me lekun sot?

54

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit, Frangës Zvicerane, Paundit Britanik dhe Euros.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 104.3 Shitet 105

Euro: Blihet 121.1 Shitet 121.7

Paundi Britanik : Blihet 141.3 Shitet 142.7

Franga Zviceriane: Blihet 112 Shitet 113