Rrëzohet një avion në zonë të banuar në Milano, tetë të vdekur

47

Një avion i vogël u rrëzua mbi një ndërtesë në rrugën Marignano, në San Donato Milanese (Milano. Tetë personat në bord vdiqën të gjithë: piloti, bashkëpiloti, pesë të rritur dhe një fëmijë.

Avioni ra mbi një ndërtesë të zbrazët që ishte bërë gati rinovim, e përdorur si zyra për parkingun e autobusëve.

Banorët e zonës dëgjuan një zhurmë shumë të fortë dhe më pas një shpërthim, të shkaktuar nga ndikimi i ultra dritës.

Flakët përfshinë menjëherë ndërtesën dykatëshe, në cep të rrugëd Marignano, disa hapa nga selia e Eni në San Donato dhe nga terminali i metrosë së verdhë në Milano.