Rikthehet trendi i çantave kovë

57

Çdo sezon shtëpitë e mëdha të modës përcaktojnë trendet dhe prurjet e reja!

Koha ka treguar se nuk ishte një tendencë kalimtare pasi prej vitesh këto çanta rikthehen e rikthehen dhe mbeten të preferuarat e vajzave. Mund të jenë të mëdha, apo të vogla, praktike, lehtësisht të kombinueshme dhe të përshtatshme për çdo kohë të ditës, apo rast.