Renis Gjoka bëhet baba

34

Këngëtari i famshëm shqiptar Renis Gjoka është bërë baba.

Renis ka konfirmuar lajmin me anë të një postimi në Instagram.

Ai është bërë baba i një vajze ndërsa zbuloi edhe emrin e saj.

“Dashura e jetës sime Aura,”-shkroi këngëtari.

Renis e ka mbajtur shumë të fshehtë lajmin dhe padyshim që kjo ishte një surprizë për të gjithë.