Remont në kabinat elektrike, këto zona në Tiranë mbeten pa energji në datat 14, 16 dhjetor

0
3

OSHEE me anë të një njoftimi në mediat ka njoftuar se më datë 14 dhe 16 dhjetor disa zona në Tiranë do të mbeten pa energji elektrike. Kjo ndërprerje do të bëhet për shkak të rikonstruksionit të kabinave elektrike.

Konkretisht në datën 14 dhjetor do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

09:00-15:00

Pjesërisht rrugët: “Ismail Qemali”, “Vaso Pasha”

09:00-13:30

zona Valias pjeserisht.

Ndërsa më 16 dhjetor

09:00-13:30

Bathore pjesërisht.