13 C
Tirana
Wednesday, August 12, 2020

Durrësi bëhet qyteti i dytë më i madh në vend; Fieri dhe Elbasani, kanë “humbur” më shumë banorë në dy dekada, përgjysmohet Gjirokastra

Durrësi është renditur në vitin 2020 në qarkun e dytë më të madh në vend, pas Tiranës, duke ia kaluar në këtë mënyrë Fierit,...