Qeveria shkarkon dy prefektë

Dy prefektë, ai i Elbasanit Gledian Llatja dhe i Shkodrës Valdrin Pjetri janë liruar nga detyra, pasi do të kandidojnë për kryetarë bashkie.

Lirimi nga detyra është marrë sot në mbledhjen e Këshillit të Ministrave. Po ashtu, me vendim të Këshillit të Ministrave është emëruar Çesk Millja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *