Qafë Botë, transportonin drogë, arrestohen dy grekë

44

Trafiku i drogës nëpërmjet pikave kufitare me Greqinë vazhdojnë përditë. Gjatë orëve të fundit dy grek janë ndaluar në pikën kufitare Qafë Botë të cilit kishin marë funizim me drogë në Shqipëri dhe po e transportonin atë për në vendin e tyre Greqi.

Dy trë arrestuarit janë të moshës 36 dhe 26 vjeç, të cilët janë arrestuar nga policia vendase. Mbi ta rëndon akuza transport dhe import të lëndëve narkotike me qëllim trafikimin.