“Pse të puth gruan, kur të kam ty afër”, kompozitori i njohur vë në siklet Bieta Sulon

35

Kompozitori i njohur, Agim Krajka ka vënë në siklet moderatoren e emisionit ”Ftesë në 5”, Beta Sulo, teksa kjo e fundit i ka kërkuar në një moment gjatë intervistës, që të përshëndesë dhe të puthë gruan e tij nga ekrani.

Siç duket edhe në video, Krajkës nuk i ka pëlqyer shumë kjo ide, duke thënë se pse të puthte gruan nga ekrani, kur kishte një grua të bukur përballë.

“ Kur të kam afër ty këtu afër, pse duhet ta puth gruan’’, u shpreh kompozitori, ndërsa Bieta iu përgjigj: “Për mua është kënaqësi që marr gjithë këto komplimente prej teje”.