Pse meshkujt dhe femrat Shigjetarë janë miqtë më të mirë

98

Shigjetarët janë nga ata lloj personash që i shihni t’i tregojnë shaka turma të mëdha njerëzish, të ëndërrojnë të udhëtojnë të gjithë botën e të zbulojnë motivin e vërtetë të jetës së tyre. Elementi i tyre është zjarri dhe planeti drejtues Jupiteri, prandaj nuk mund ta imagjinoni se çfarë ju pret nëse ktheni një Shigjetar në armik.

Në fakt ju ‘leverdis’ më tepër nëse i mbani ata si miq. Po ju tregojmë arsyet pse personat e shenjës së Shigjetarit, pa dallim gjinie, janë miqtë më të mirë që mund të keni:

1-Ata janë spontan, nuk bëjnë lajka.

2-Ju mbështesin në çdo iniciativë, pavarsisht sa e çmendur mund të jetë ajo.

3-Me ta nuk ka asnjëherë dramë.

4-Ata kanë shumë fat, por edhe ju keni shumë fat përderisa njihni një të tillë.

5-Ata janë optimist.

6-Janë shumë filozofik, por në një mënyrë të kuptueshme.

7-Gjithashtu janë shumë të zgjuar.

8-Mos i lini ata asnjëherë në baltë, e ata nuk do ta bëjnë asnjëherë me ju.

Përshtati: Ermira Leshi