Protesta, qytetarët nga rrethet nisen drejt Tiranës

36

Qytetarë dhe simpatizantë të opozitës nga rrethet janë nisur në orët e para të mëngjesit të sotëm drejt kryeqytetit për të marrë pjesë në protestën e organizuar nga opozita e cila zhvillohet në orën 11:00 para Kryeministrisë.

Nisja e protestuesve nga qyteti i Fierit ka filluar që në orën 7:00 të mëngjesit të kësaj të shtune. Të organizuar me automjete e furgone, por edhe me makina private drejt kryeqytetit. Kreu i PD Fier, ish deputeti Luan Baci thotë se disa prej pjesëmarrësve në protestë janë marrë në telefon nga policia gjatë natës për të mos qenë në proteste ditën e sotme, por të paraqiten në komisariatin e policisë në orën 9:00 te këtij mëngjesi.

Nga Lezha mësohet se janë nisur rreth 10 autobusë drejt protestës së Tiranës. Qytetar te shumte nga qarku Lezhë do mblidhen në kryeqytetin shqiptar për të protestuar ndaj qeverisë.