Protesta e opozitës, tym edhe flakë tek ‘Shqiponja’

Për gati dy orë opozita bllokoi rrugët kryesore në 12 qarqe të vendit. Tek sheshi “Shqiponja” në Tiranë disa prej protestuesve të “Astirit” kanë djegur skelat të cilat rrethojnë rrethrrotullimin e sheshit “Shqiponja”. Ndër të tjera disa prej tyre kanë ndezur flakadanë dhe shashka. Me protestuesit  e opozitës ishte kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi. Shihni më poshtë galerinë e fotove për të kuptuar më mirë se cfarë ndodhi tek sheshi ‘Shqiponja’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *