Prokuroria e do të pandehur, ja data e ‘përballjes’ së Saimir Tahirit

33

trafikimit të lëndëve narkotike dhe grup kriminal. ka caktuar datën e seancës paraprake, për ish-ministrin e Brendshëm, Saimir Tahiri.

Kështu në datën 21 mars, në orën 12, do të jetë “përballja” e radhës së ish-ministrit me Prokurorinë, e cila kërkon ta marrë të pandehur për akuzat e trafikimit të lëndëve narkotike dhe grup kriminal.