Presidenti Meta në konferencën “Mesdheu i së Ardhmes”

55

Me një axhendë të mbushur plot takime dhe aktivitete, presidenti Ilir Meta ka marrë pjesë edhe në konferencën “Mesdheu i së Ardhmes” në Marsejë.

Nëpërmjet një postimi në profilin e tij në Twitter presidenti shprehet se gjatë fjalimit të tij në Marsejë theksoi nevojën për të mësuar nga rajoni,i cili ka ndërtuar një aleancë efikase mes rinisë dhe inovacionit.