Policia e Tiranës aksion kundër festave në “kohë virusi” vë 15 gjoba e pezullon 4 subjekte

55

Zhvillonin festa dhe grumbullime në shkelje të masave të protokollit të koronavirusit, duke bërë që të ndëshkohen nga policia e Tiranës.

Ndëshkohen me nga 1.000.000 lekë pesëmbëdhjetë persona, pasi u konstatuan duke ushtruar aktivitet në kundërshtim me Aktin Normativ.

Gjithashtu, janë ndëshkuar me masë administrative 1 milion lekë, dhe me mbyllje të aktivitetit për një periudhë 6-mujore, pasi u konstatuan duke ushtruar aktivitet në mënyrë të përsëritur në kundërshtim me Aktin Normativ, katër subjekte ku dy prej tyre me pronare shtetasen H.B., dhe dy subjekte me pronar shtetasit B.B., dhe R.H.

Efektivët e policisë të komirariatit Nr. 4 Tiranë, në vijim të kontrolleve të ushtruara në subjekte të ndryshme, kanë konstatuar katër ambiente në të cilët ushtrohej aktivitet në kundërshtim me Aktin Normativ, duke mos respektuar protokollet e sigurisë.

Uniformat blu u vendosur pronarëve të subjekteve, shtetasve J. P., A.H. dhe H. B., F.D., masën administrative 1.000.000 lekë secilit.

Gjithashtu, shërbimet e Komisariatit të Policisë Nr. 5 i kanë vendosur masën administrative 1.000.000 lekë, T. B., M.L., E.C., A.T., dhe I.A., pronarët të pesë restoranteve, pasi u konstatua duke zhvilluar ceremoni festive duke mos respektuar protokollet e sigurisë.

Po në vijim të kontrolleve të ushtruara, shërbimet e lomisariatit Nr.1, i ka vendosur masë administrative 1.000.000 lekë, tre personave L.K. dhe B.B., A.XH., pronarë të tre restoranteve, pasi u konstatuan duke ushtruar aktivitet duke mos respektuar protokollet e sigurisë.

Gjithashtu, efektivët e komisariatit Nr. 6 i kanë vendosur masë administrative 1.000.000 lekë, shtetasve P. Ç., R.H., dhe K.A., pronarët të tre restoranteve, pasi u konstatuan duke zhvilluar ceremoni festive duke mos respektuar protokollet e sigurisë.