Po iknin drejt Kosovës, kapen 15 klandestinë në Drinin e Zi

70

Policia e Kukësit ka kapur 15 klandestinë të cilët kishin destinacion Kosovën.

Klandestinë me shtetësi kurde dhe siriane u kapën tek ura e Drinit të Zi mbrëmjen e djeshme.

Në mesin e klandestinëve janë 4 gra e fëmijë.

Ata po merren në pyetje nga policia e Kosovës.