Po afron stuhia, Shqipëria 3 ditë me mot të keq

51

Të dielën, hënën dhe të martën Shqipëria do të jetë nën kushtet e motit të keq me reshje të dendura shiu.

Nesër thuajse i gjithë territori do të jetë i përfshirë nga stuhia.

Në 27 dhe 28 Dhjetor do të kulmojë moti i keq. Më pas do të qetësohet për ta pritur Vitin e Ri pa reshje shiu dhe dëbore. Nga nesër dielli i lë vendin shiut.