Pija që largon dhembjen e kokës në pak minuta

228

Dhimbja e kokës është e padurueshme, sidomos kur vazhdon për një kohë të gjatë. Shumica prej jush merr medikamente të ndryshme për t’u qetësuar.

Por ka një “kurë” natyrale e cila pushon dhimbjen e kokës në pak minuta.

Lëng limoni dhe kripë. Shtrydhni 1 ose dy limona, në varësi të lëngut që kanë, dhe shtoni një lugë kafeje me kripë.

Në pak minuta do të shikoni që dhimbja e kokës është zhdukur.