Pija që iu ndalon gërhitjen, do flini edhe më mirë

251

Gërhitja është një problem jo vetëm për atë që gërhet, por edhe për të tjerët që e dëgjojnë.

Por këtë problem mund ta mbani larg duke konsumuar një pije bimore.

Ju duhet 1 kokërr limon, 1 rrënjë xhinxher, 1 mollë, 1 karotë dhe 200 mililitra ujë.

Pastroni mollën dhe karrotën dhe më pas kalojëni në blender. Më pas shtoni limonin, rrënjën e xhinxherit dhe vazhdoni përzierjen derisa masa të bëhet e ujshme.

Në fund bashkojeni me ujin e vakët dhe pijeni dy orë para se të flini.

Rezultatet do të vihen re menjëherë, madje do bëni edhe një gjumë të qetë.