Pesë trendet e “kaluara” që rikthehen sërish në 2019

44

Të dashuruarit pas modës kthehen shpesh në të shkuarën për frymëzim. Gjithsesi, stili i mirë nuk ka nevojë të ketë datë.

Disa fashionista tregojnë se cilat janë trendet e të kaluarës më të përshtatshme për tu rikthyer në 2019.

Dizajnët e guximshëm dhe të mëdha

download (2)

Mëngët e lirshme në formë kambane

download (3)

Pantallonat e gjera në fund (xhinset kaubojs)

download (4)

Kamoshi

download (5)

Teminat (xixat)

download (6)