Pesë mënyra si të kombinoni një fustan-pulovër në dimër

18

Fustanet pulovër janë një veshje e rëndësishme e gardërobës së dimrit dhe zgjidhja më perfekte për mëngjeset e vona.

Kombinojeni me një xhaketë lëkure për një paraqitje më “casual” ose çizme sipër gjurit për një veshje më të veçantë.

Si duhet ta kombinoni një fustan pulovër këtë sezon? Ja 5 mënyra:

ahr0chmlm0elmkylmkzzmy5hbwf6b25hd3muy29tjtjgymxvz2xvdmlulxvzzxitaw1hz2vzlxbyb2qlmkzuyxrpdmutcg9zdc1pbwctms01nta3ltu4ntg1zjfmm2nmmzg

ahr0chmlm0elmkylmkzzmy5hbwf6b25hd3muy29tjtjgymxvz2xvdmlulxvzzxitaw1hz2vzlxbyb2qlmkzuyxrpdmutcg9zdc1pbwctms01nta3ltu4ntg1zjgzotq1n2e

ahr0chmlm0elmkylmkzzmy5hbwf6b25hd3muy29tjtjgymxvz2xvdmlulxvzzxitaw1hz2vzlxbyb2qlmkzuyxrpdmutcg9zdc1pbwctms01nta3ltu4ntg1zjq2njaxotk

ahr0chmlm0elmkylmkzzmy5hbwf6b25hd3muy29tjtjgymxvz2xvdmlulxvzzxitaw1hz2vzlxbyb2qlmkzuyxrpdmutcg9zdc1pbwctms01nta3ltu4ntg1ztcwyjrlnte

ahr0chmlm0elmkylmkzzmy5hbwf6b25hd3muy29tjtjgymxvz2xvdmlulxvzzxitaw1hz2vzlxbyb2qlmkzuyxrpdmutcg9zdc1pbwctms01nta3ltu4ntg1zthhymfmm2q