Aktualitet LAJME

Përgjimi 8/ Shefi i komisariati në Kamëz: Mziu ka nis 450 njerëz

Gazeta më e madhe europiane ‘Bild’ ka publikuar përgjime të reja për pazaret elektorale gjatë zgjedhjeve të 2017. Në përgjimin numër tetë, shfaqet  biseda mes shefit të komisariatit të Kamzës dhe  Drejtorit në Ministrin e Brendshme,  Arben Keshi. Shefi i komisariatit të Kamzës i thotë Keshit se kreu i Bashkisë së Kamzës ka nisur 45  njerëz me furgon drejt Lurës dhe Recit, Kjo lëvizje duket se e shqetëson shumë drejtorin e Ministrisë së brendshme.

Arben  Keshi: Po

Sali Skura:  Shef beni si të kam? Sala në Kamëz jam, si ta ka vallai?

Keshi: Hë mo ckemii? Si kalon ti?

Skura: Si është tu shku?

Keshi: Mirë  duket, na këputet ju të Kamzës, Bllokoni autobusët e Kamëzs.

Skura: Po ore, kemi nxjerr poastbolloqet e Kamzëz. Nga ora tre e gjysë e kanë plan mu nis. I kemi marrë disa masa dmth.

Keshi: A janë shumë?

Skura: Po mendohet se janë 450 njerëz.

Keshi: I ka organizu Xhelali eee?

admin

Shto nje Koment

Klikoni këtu për të postuar një koment