Aktualitet LAJME

Përgjimi 6/Arben Keshi në përgjime: Xhevati thotë mbaro punë…

Gazetari i gazetës gjermane “Bild” Pieter Tiede paralajmëroi se do të dalin përgjime sesi janë vjedhur votat në Dibër.

Gazeta gjermane ka publikuar disa video me përgjime. Në videon numër 6 dëgjohet Arben Keshi, zyrtar pranë Ministrisë së Brendshme, i cili flet me një person me numrin e telefonit 0686913636.

Keshi duket se flet me këtë person për blerje votash. Aty dëgjohet sesi dikush ka ardhur me dajën e tij, ndërsa përmendet edhe një person me emrin Xhevat.

Biseda e përgjuar:

Arben Keshi: Nuk ka ardhur. E ka fik telefonin dhe nuk po vjen.

Numri 0686913636: Ah, dëgjo

Aben Keshi: Ëhë

Numri 0686913636: Ku çuni nuk e pranoi ofertën këtë javë.

Arben Keshi: Ëhë

Numri 0686913636: Është këtu me mua, është këtu daja e vet

Arben Keshi: Mirë ti e di vetë se ç’bën

Numri 0686913636: Xhevati thotë mbaro punë

Arben Keshi: A mbarove

Numri 0686913636: Një dhe e dyta se di…

Arben Keshi: Ka shkruar një mesazh, nuk flas dot.

Numri 0686913636: Ok.

admin

Shto nje Koment

Klikoni këtu për të postuar një koment