Përgjimi 3/ Saimir Tahiri falënderon shefin e policisë

Gazeta gjermane “Bild” ka publikuar sot 10 përgjime të reja të blerjes së votave në Dubër. Në  përgjimin numër tre shfaqet duke folur shefi i  Komisariatit të Peshkopisë Robert Aga me Saimir Tahirin, ministër i Brendshëm në atë kohë dhe deputetin Xhemal Qefalia.

Në fillim të bisedës është deputeti Qefalia, i cili flet, por më pas ia kalon telefonatën Saimir Tahirit. Ish-ministri falënderon Robert Agën punën e bërë në zgjedhjet e Dibrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *