Ballina Aktualitet Përgjim 16/ “Si ta konfirmoj” votuesi pyet pasi ka shitur votën

Përgjim 16/ “Si ta konfirmoj” votuesi pyet pasi ka shitur votën

Në përgjimin e fundit të publikuar nga Bild, gazetari shkruan në videon e transkriptuar, se është e konfirmuar blerja e votës. Në videon e 16-të të publikuar nga Peter Tiede, rezulton biseda e Bekim Krashit me një prej votuesve në Dibër. Votuesi duket se e ka shitur votën e tij për partinë socialiste dhe në bisedë pyet personin që e ka paguar atë në këtë rast, Bekim Krashin se cfarë shenje duhet të vendosë në fletën e votimit që ata ta kuptojnë.

Votuesi: C’kemi?

Bekim Krashi: Mirë, si je ti a je lodh ?

Votuesi: Hic mire

Bekim Krashi: Hë?

Votuesi: Si do të votojmë ne mo burrë?

Bekim Krashi: Si ?

Votuesi: Si do të votojmë. Drini jam

Bekim Krashi: Kush?

Votuesi: Drini mor jam or ti

Bekim Krashi: Njishi, njishi.. Drini

Votuesi: Po me ca do votojmë or burrë, Si ta konfirmojmë ty votën?

Bekim Krashi: Bëj një vizë edhe kaq, se do vi unë e të takoj nga afër.