Përfundon votimi në degën e PD në Vlorë, ja 19 kandidatët e përzgjedhur nga demokratët

36

Partia Demokratike njofton se ka përfunduar procesi i votimit për konfirmimin e kandidatëve në Degën Vlorë. Në përfundim të dhënat e votimit janë si më poshtë:

Numri i anetareve me të drejtë vote: 1500 anëtarë. Pjesëmarrja në votime: 892 anëtarë ose 59,5 %. Anëtarët konfirmuan kandidatët e mëposhtëm, që vijonë procesin ne fazën tjetër:

Alta Haluci, Atird Hoxha, Bujar Leskaj, Edmond Fetahu, Eneida Vera, Eremal Arapi, Fation Veizaj, Hysni Sharra, Ilva Lamaj, Juliana Xhindoli, Kreshnik Alimerko, Liljana Elmazi, Lorenc Danaj, Martin Gega, Nada Daullja, Nadire Meçorapaj, Piro Ahmetaj, Saemira Shaska, Vullnet Karalliu.

Procesi i brendshëm përfundoi! Demokratët e Vlorës janë bashkë dhe në aleancë edhe me qytetarët e ndershëm të Vlorës do të mundin të keqen dhe do ti sigurojnë fitoren e thellë Partisë Demokratike në zgjedhjet e 25 Prillit 2020.-shkruan PD.