Përfundon përzgjedhja e kandidatëve të PD për deputet në Sarandë/EMRAT

39

Ka përfunduar përzgjedhja e kandidatëve për deputet në Sarandë.

8 emra do të kalojnë në faaz

KANDIDATËT E PËRZGJEDHUR

Ilir Nikolla

Skerdilajd Sulozeqi

Klaudia Bajrami

Zana Piro

Irini Naci

Shpetim Ahmeti

Kreshnik Bozho

Jolio Dine

Demokratet e Sarandës, Konispolit dhe Finiqit kanë konfirmuar në masë kandidaturat e Kreshnik Bozhos dhe Jolio Dines.