Përfundon numërimi i votave në Has, kush fitoi dhe sa vota kanë marrë partitë e mëdha

131

Ka përfunduar procesi i numërimit në Bashkinë e Hasit, e cila i përket Qarkut të Kukësit.

Në këtë bashki, fituese ka dalë Partia Demokratike me 4.576 vota.

Nga krahu tjetër Partia Socialiste ka marrë 2.735 vota.

Fletë të pavlefshme janë konsideruar një numëri i kosiderueshëm prej 455, ndërsa 28 vota janë shpërndarë për subjektet e tjera konkurruese në këto zgjedhje.