PD zgjedh kandidatët për deputetë në Durrës, ja për kë bëhet fjalë/LISTA

116

Partia Demokratike ka përzgjedhur kandidatët për deputetë për qarkun e Durrësit.

Janë 45 emra të përzgjedhur, të cilët do të votohen në bllok ose do të kundërshtohet ndonjë emër nga demokratët e Durrësit, në votimin që do të bëhet ditën e shtunë.

Bëhet fjalë për emra të propozuar nga anëtarësia, të cilët janë kaluar në filtrin paraprak të Komisionit të Vlerësimit të Kandidatëve.

Bie në sy rikthimi i Gazmend Oketës, i cili vite më parë iu bashkua partisë së Bamir Topit, Fryma e Re Demokratike.

Emrat e përzgjedhur nga votimi i nesërm do të vlerësohen në fazën e tretë dhe të fundit nga Kryesia e Partisë Demokratike, lidhur me performacën politike dhe mundësitë që kanë për maksimalizimin e votës, para përpilimit të listës përfundimtare.

Dega Durrës

Ardian Muka

Arjan Dedej

Arlind Boshku

Armand Teliti

Artion Bajramaj

Blerina Reçi (Xhakolli)

Dejana Burgia

Edlira Devolli

Edmond Hoxha

Erald Dervishi

Erzen Laci

Fatbardh Kadiu

Florid Shazivari

Gazmend Oketa

Igli Cara

Ivo Jorgoni

Manjola Luku

Merita Dakovelli Çela

Mirela Shala

Nasild Alikaj

Neritan Golja

Oerd Bylykbashi

Pëllumb Berisha

Redi Myshketa

Riselda Kalia

Sokol Kapidani

Xhorxh Aleksi

Dega Shijak

Agim Baçi

Ardian Kokomani

Arjeta Keci

Everest Varaku

Redi Varaku

Dega Fushë Krujë

Alban Karaj

Aulon Kalaja

Bilal Stafuka

Ismet Mavriqi

Qamil Babasi

Sulejman Uliri

Dega Krujë

Agim Kodra

Benard Balla

Bledi Kasmi

Ilir Goci

Merita Bakiu

Selman Tema

Zenel Maja