PD, deputetja Duma: Shpërblimi për pensionistët, paketë turpi e fyerje

40

Deputetja e Partisë Demokratike, Grida Duma ka reaguar pas postimit të kryeministrit Edi Rama lidhur me pensionet e fundvitit.

“Paketa e turpit fyerje për pensionistët dhe shoqërinë!” – kështu e ka konsideruar deputetja Duma postimin, për të cilën thotë se është lëmoshë për të moshuarit.