PD, deputeti Balliu: Të marrim shembull nga Franca, protestat do përshkallzohen

36

Partia Demokratike do të përshkallëzojë protestat në mbështetje të banorëve që preken nga projekti i Unazës së Re.
Nga Lapraka, ku sot u prish banesa e parë pa konsensusin e banorëve, Balliu tha se duhet të marrim shembull nga qytetarët europianë të Francës.

“Ja çfarë do të thotë të fitojë Edi Rama. Shembja e shtëpisë së një qytetari.
Janë munduar të flasin me policinë e shtetit, të diskutojë me drejtorat e bashkisë.
Këta qytetarë kanë respektuar policinë e shtetit.
I kërkoj qytetarëve të marrin shembull nga Franca për të vënë shtetin aty ku duhet. Do të marrim shembull nga qytetarët europianë.
Këta janë të pabesë. Këta meritojnë revoltë dhe protesta.
Sot do të ketë protesta të mëdha në oren 5 dhe në orën 3,”-deklaroi ai.