Pasuria e Kim Kardashian kap shifra marramendëse

38

Familja Kardashian shquhet tashmë për arritjet e suksesshme dhe pasurinë që posedon, ku të gjithë janë të pasur dhe secili ka bizneset e tij.

Modelja e njohur, Kylie Jenner është në listën e personave më të pasur për viti 2018, por edhe Kim Kardashian nuk mund të lihet pas.

Me famën e saj, ajo ka arritur të fitojë shuma marramendëse dhe pasuria i kalon parashikimet. Gjatë këtij viti vetëm nga rimelët e nxjerrë në treg ajo ka fituar 48 milionë dollarë pasi janë shitur mbi 300 mijë të tillë.

Gjithashtu, video-loja që mban emrin e saj i ka sjellë 160 milionë dollarë fitime. Nga produktet e tjera të kozmetikës ajo i shtoi buxhetit të saj edhe 160 milionë dollarë të tjera.

Për të mos harruar edhe ‘reality show-n’ ”Keeping Up With the Kardashians” , i cili nga viti në vit rrit shikueshmërinë.