Ballina Stil / Modë Pasarelat e Nju Jorkut, aksesorët e guximshëm dhe vezullues

Pasarelat e Nju Jorkut, aksesorët e guximshëm dhe vezullues

Përgatituni për aksesorë vezullues që bien në sy disa metra larg. Teksa koleksioni Vjeshtë 2019  u paraqit në sfilatat e Javës së Modës në Nju Jork një gjë ishte e sigurt: trendi i ri i vathëve është në një tjetër nivel! Nga kristalet shumëngjyrëshe tek vathët e guximshëm, sezoni i ardhshëm i hapi rrugë aksesorëve gjigantë.