Pamja e ndezur, trendi i make-up në fundvit

33

Propozimet coolest për një vështrim joshës ndërmjet vezullimit dhe hijeve metalike.

Make up i kësaj periudhe sublimon fytyrën dhe sytë për shkak të nuancave të nxehta dhe metalike . Me një pamje tërheqëse për festat e fundvitit që hapet me një mijë reflektime të çmuar, më poshtë ekspertët e make up dhe pasarelave propozojnë trendet e fundit për sy magnetike dhe të papërmbajtshëm !

Metalet e çmuara – Nga ari në platin, nga bronzi me argjend: buzzëord është ” ndriçuar “. Për të marrë një hije qepallash të ylberta, këshilla është për një ton sysh mundësisht në krem (zakonisht me një cilësi më të shkëlqyer dhe të butë në krahasim me pluhurin) dhe në mënyrë rigoroze vetëm në dritën e pikave të syrit.

Kthimi i Glitter – Vezullimi i tendencës së preferuar glitter rikthehet sërish në pasarela. Duke luajtur në intensitetin e ngjyrave dhe reflektime, këtë herë japin një efekt holographic dhe element në të cilën përqëndrohet në mënyrë të plotë përmirëson pamjen. Efekti rhineston sjell gjithashtu dritën e gjelbër për përdorimin e eyeliner , nga linja grafike dhe të përcaktuara, për një efekt të tërhequr dhe të skalitur.

Make up në fund të vitit: pamja ndizet

Make up në fund të vitit: pamja ndizet

Make up në fund të vitit: pamja ndizet

Make up në fund të vitit: pamja ndizet

 

Make up në fund të vitit: pamja ndizet

Make up në fund të vitit: pamja ndizet

Make up në fund të vitit: pamja ndizet

Make up në fund të vitit: pamja ndizet

Make up në fund të vitit: pamja ndizet

Make up në fund të vitit: pamja ndizet