Ballina BOTA Pakistan, Pepsi dhe Coca-Cola premtojnë 1,2 miliardë dollarë investime

Pakistan, Pepsi dhe Coca-Cola premtojnë 1,2 miliardë dollarë investime

Dy kompanitë e mëdha të pijeve Pepsi dhe Coca-Cola kanë premtuar se do të investojnë rreth 1.4 miliard dollarë në Pakistan në vitet e ardhshme, dhe kjo u mësua pas një deklarate nga zyra e kryeministrit Imran Khan, pasi ky i fundit priti drejtuesit e dy kompanive në një takim zyrtar.

Pepsi planifikoi të bëjë një investim të mëtejshëm prej 1.2 miliardë dollarësh në pesë vitet e ardhshme ndërsa Coca-Cola, e cila ka një biznes prej 500 milionë dollarësh tashmë në Pakistan, gjithashtu premtoi një investim prej 200 milionë dollarësh në dy deri tre vitet e ardhshme.