OSHEE njoftim të rendësishëm: Mungesë dritash në disa zona në Tiranë

94

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se ditën e nesërme në Tiranë do të ndërpritet energjia elektrike pjesërisht në 8 zona.

Në njoftimin e dhënë në Facebook, OSHEE shkruan se energjia elektrike do të ndërpritet nga 1 orë në zonat që vijojnë më poshtë për shkak të kalimit të rikonstruksionit të NST Kashar.

Dritat gjithashtu do të stakohen edhe më 30 prill në orën 99:00-10:00 në autostradën Tiranë-Vorë dhe Vorë-Fushë Krujë.

Njoftimi i plotë:

Njoftim për abonentët #Tiranë Stakim, 29 prill. Pas përfundimit të investimit për rikonstruksionin e NST Kashar, në datën 29 prill do të stakohet energjia në disa zona për shkak të kalimit me furnizim energjie të fiderave të rinj 20kV, nga skema provizore në skemë përfundimtare.

Më poshtë oraret e kufizimit të energjisë në zonat përkatëse në Tiranë:

09:00-10:00

Ujësjellësi Bërxullë, Pompat Ujësjellësi Laknas, Depo Farmaceutike, Shkolla Epoka, Turku Ozal

10:00-11:00

Ald-Kris Derby, Agroplast, FPM

11:00-12:00

Stela, Diekat

12:00-13:00

ATLAS shoqeri mielli

13:00- 14:00

City Park.

14:00-15:00

QTU, Red Bull, Euro-Max

16:00- 17:00

Spitali Hygea

17:00- 18:00

Tirana Biznes Park.

30 prill

09:00-10:00

Pjeserisht bizneset Autostrada Tirane-Vore, Vore-Fushe Kruje.