OSHEE jep njoftimin:”Nesër disa zona të Tiranës do të jenë 5 orë pa drita”

192

Disa zona të kryeqytetit do të mbeten pa energji elektrike ditën e hënë më 8 shkurt.

Ndërpritet energjia elektrike nga ora 08:00-13:00 në këto zona të Tiranës:

pranë stacionit të Trenit,

zona pas spitalit të Traumës,

pranë ish-parkut të Autobusëve dhe rruga “Don Bosko”.

Njoftimi:

Mirmbrema/Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 8 shkurt

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Dinamo, në datën 8 shkurt gjatë intervalit kohor 08:00-13:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

Pjesërisht: zona pranë stacionit të Trenit, zona pas spitalit të Traumës, pranë ish-parkut të Autobusave, pjesërisht rruga “Don Bosco”