OSHEE jep njoftimin, nga data 21-25 shtator do të mungojë energjia elektrike në këto zona të Tiranës

48

OSHEE ka njoftuar se do të ketë një stakim të energjisë elektrike në datat e mëposhtëme.

Kjo, për shkak të të remontit të planifikuar në NST “Uzina Dinamo”. Në datat 21-25 shtator gjatë intervalit kohor 09:00-13:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

21 shtator/ Pjesërisht: Zona pranë shinave të Trenit, zona pas spitalit të Traumës, zona tek ish-Parku i Autobusave, rruga “Don Bosko”, rruga “Vangjel Noti”, zona pranë ish-Kombinatit; 22 shtator/ Pjesërisht: Paskuqan, Kodër Kamëz, zona pranë Universitetit Bujqësor

23 shtator/ Pjesërisht: Paskuqan, Bathore lagjet 2,3,5, Paskuqan 2, Babrru, zona e Kodrës së Kuqe;24 shtator/ Pjesërisht: Bathore, Paskuqan, rruga “Jordan Misja”.

25 shtator/ Pjesërisht: Rruga “Jordan Misja”,  zona pranë ish “Uzina Dinamo”, rruga “Siri Kodra”, zona pranë shinave të Trenit, zona pas spitalit të Traumës, Paskuqan, Bathore lagjet nr.2, 3 dhe 5, zona tek ish-Parku i Autobusave, rruga “Don Bosko”,  rruga “Vangjel Noti”, zona pranë ish-Kombinatit, Kodër Kamëz, zona pranë Universitetit Bujqësor, Babrru, zona e Kodrës së Kuqe