OSHEE jep njoftimin, cilat janë zonat në kryeqytet që do të mbeten pa energji elektrike

324

OSHEE me anë të një lajmërimi, njofton qytetarët e Tiranës se një remont ka ndodhur në NST Tec të Kombinatit.

Nga ora 09:00 deri në orën 14:00 do të stakohet energjia elektrike në zona të kryeqytetit të tilla si Yzberisht, Vaqarri dhe Sharra.

Njoftimi:

Stakim energjie nga ora

Pershendetje/ Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 24 maj

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Tec Kombinat, në datën 24 maj gjatë intervalit kohor 09:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tirane:

Pjesërisht Yzberisht, Vaqarr, Sharrë