Numërohen 69 nga 481 kuti në qarkun e Durrësit, ja si ndahet rezultati deri tani

59

Numërohen 69 kuti nga 481 në total në qarkun e Durrësit.

Deri tani mësohet se Partia Socialiste ka marrë 11002 vota, PD 7730 vota dhe LSI 1347.

Procesi i numërimit vijon normalisht dhe nuk ka pasur incidente.